Nieuwsberichten

19 september 2014

3 KNUSSE TIPS DIE JE HUIS WINTERKLAAR MAKEN
De zomer komt op zijn eind, de dagen worden zienderogen korter en de nachten worden gevoelig kouder. Een uitgelezen moment om je huis in een gezellig warm jasje te steken vinden wij bij Artline Wooncreatie. Een interieur aankleden hoeft geen ingrijpende verandering te zijn. Subtiele aanpassingen kunnen een wereld van verschil maken: het maakt je huis een stuk gezelliger & knus, en houdt tegelijkertijd de koude buiten. Met behulp van natuurlijke tinten bekom je snel een warm resultaat. Belangrijker is echter het gebruik van de juiste materialen.

Natuurlijke accenten en dynamische materialen

Spelen met kleur doet je interieur leven en creëert dynamiek. Het kiezen van de juiste combinatie van kleuren op een weldoordacht oppervlak kan bovendien de ruimtelijke ordening van de kamer beïnvloeden. Kleuren als bruin, grijs, beige, zand en ecru zijn makkelijk te combineren en geven je interieur een warme uitstraling. De verschillende kleuraccenten creëren ook contrast om de kamer tot leven te brengen.

Niet onbelangrijk is het gebruik van warme De zomer komt op zijn eind, de dagen worden zienderogen korter en de nachten worden gevoelig kouder. Een uitgelezen moment om je huis in een gezellig warm jasje te steken vinden wij bij Artline Wooncreatie. Een interieur aankleden hoeft geen ingrijpende verandering te zijn. Subtiele aanpassingen kunnen een wereld van verschil maken: het maakt je huis een stuk gezelliger & knus, en houdt tegelijkertijd de koude buiten. Met behulp van natuurlijke tinten bekom je snel een warm resultaat. Belangrijker is echter het gebruik van de juiste materialen.

Aankleden van raampartijen

Om het plaatje te vervolledigen, en het geheel warm aan te kleden pas je best deze tips toe voor je raampartijen. Glas is namelijk van nature koel en ramen hebben vaak een doffe uitstraling. Er zijn legio mogelijkheden om je ramen tot hun recht te laten komen. Neem nu bijvoorbeeld rolgordijnen vervaardigd uit woven paper, houten shutters, lamellen en jaloezieën in hout… missen hun effect niet en scheppen een gezellige sfeer in je thuis.

Onze winterklaar tips op een rijtje

  1. Hanteer warme materialen als hout, textiel, kunststof
  2. Pas warme kleuraccenten toe: bruin, grijs, beige, zand
  3. Ga het contrast niet uit te weg, maar versterk het en geef je interieur een levendige uitstraling

Advies nodig? Of op zoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje op artline-wooncreatie.be of kom langs in onze toonzaal te Brugge (gelegen langs de grote invalswegen en makkelijk bereikbaar vanuit Knokke, Roeselare en Gent). Wij helpen je graag verder!

27 mei 2014

Artline Wooncreatie laat licht schijnen op nieuwe collectie

Zonwering is tegenwoordig een "hot" item, weinig verrassend als je bedenkt dat veel moderne huizen en kantoorgebouwen voorzien zijn van veel glas.

De zonweringbranche richt nu ook de blik naar binnen, de trends voor binnen evolueren sneller dan voor buiten, zo zag Artline Wooncreatie uit Brugge op de beurzen Maison d’objet 2014 en Intirio die de toon zetten.

Dit zijn beurzen waar wij als specialist in raamdecoratie en zonwering inspiratie opdoen en de nieuwe trends aanschouwen om u als klant een beter aanbod te kunnen aanbieden.

In onze toonzaal kan je bijvoorbeeld de nieuwe SilverScreen, het paradepaardje van Verosol, aanschouwen en een beter idee krijgen hoe dit hoogwaardige doek in uw woning past. Zo kan je aan de lijve de gewenste mate van transparantie, verduistering en privacy ondervinden.

Daarnaast zijn we verheugd de samenwerking met Mantoroll, leverancier van exclusieve en duurzame Italiaanse rolgordijnen, voort te zetten. Met bijhorend nieuw assortiment stoffen die uw woning prachtig aankleden en uw privacy garanderen. Dit alles komt bovenop het bestaande gamma rolgordijnen, duo roll raamdecoratie en horizontale lamellen (in hout of aluminium) en verticale lamellen.


Er is qua assortiment misschien het één en het ander veranderd, maar ook anno 2014 is het doel van Artline Wooncreatie om kwalitatief goede en betaalbare raamdecoraties aan de klanten aan te bieden.

U kan ons altijd bezoeken in onze vestiging op de Torhoutse Steenweg 283/1 te Brugge voor technisch, kleur- en stijladvies. Neem alvast een kijkje op onze website www.artline-wooncreatie.be voor meer informatie.

27 maart 2014

ARTLINE WOONCREATIE GEEFT NIEUW GEZICHT AAN RAAMDECORATIE

Als ramen de ogen van een huis zijn, dan kun je zeggen dat de wimpers en wenkbrauwen de raamdecoratie zijn van een huis. Misschien een vreemde vergelijking, maar het argument bij deze vergelijking is dat de ramen een integraal onderdeel zijn van de woning. En de grootte, vorm, tussenafstand, decoratie, kleur… of raamdecoratie geven de woning zijn eigen karakter of stijl. Een authentieke Brugse rijwoning uit de 19e eeuw bijvoorbeeld wordt gekenmerkt door de verticale raampartijen en glas in lood. Deze terugblik leert ons dat trends komen en gaan, maar een smaakvol interieur is onbetwistbaar.

Gelukkig zijn doorheen de jaren talrijke vernieuwingen de revue gepasseerd rondom raamdecoratie. De rolgordijnen van vroeger hebben moeten plaats ruimen voor nieuwe vormen van raamdecoratie en zonwering. Dat betekent niet dat rolgordijnen daarom afgeschreven zijn, verre van, ze steken wel in een nieuw jasje en bestaan uit diverse variaties: lichtdoorlatend, verduisterend, zonwerend, brandwerend. Verder liggen innovaties en technologische vooruitgangen aan de basis van de automatisering van raamdecoratie door introductie van elektrische bediening.

Artline Wooncreatie is zo’n bedrijf die de laatste trends volgt op vlak van raamdecoratie. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Andries (Brugge) en levert al 2 generaties lang kwalitatief hoogwaardige binnen- en buitenraamdecoratie in alle vormen en maten. Artline Wooncreatie onderscheidt zich door een degelijke vakkennis aan de dag te leggen en uitsluitend te werken met de beste materialen en merken. Een greep uit het huidig assortiment van Artline Wooncreatie: overgordijnen, glas- en koordgordijnen, American stores, Japanese wanden, houten shutters van Jasno, Italiaanse rolgordijnen van het topmerk Mantoroll…

Inspiratiepoel

Voor de liefhebbers van interieur en design zijn de woon- en interieurbeurzen in Parijs (Maison d’objet 2014) en Gent (Intirio 2014) een niet te missen kans om nieuwe creaties en collecties die nog niet op de markt zijn te ontdekken. Om relevant en up-to-date te blijven neemt Artline Wooncreatie op deze beurzen een duik in de nieuwste trends inzake interieur en raamdecoratie.

Alles onder 1 dak

De juiste afmetingen of maten zijn zeer belangrijk in de zoektocht naar een passende raamdecoratie, maar ook welk type van gordijnen. De mate van doorkijk of transparantie bijvoorbeeld bepaalt de privacy voor je woning.

Het staat echter buiten kijf dat het uitkiezen van raamdecoratie een persoonlijke keuze is, maar een deskundige begeleiding bij het meten en plaatsen van je raamdecoratie is geen overbodige luxe. Artline Wooncreatie heeft alles in huis om uw ramen om te toveren tot echte blikvangers.

27 februari 2014

Artline nu ook verdeler van Essente

Bij Essente staan ze voor gordijnen van hoge kwaliteit, tegen aantrekkelijke prijzen. Ze zorgen met stijlvolle en eigentijdse gordijnen graag voor de finishing touch, waarmee u de raamdecoratie op een prachtige manier vorm kunt geven.

Het onderhoud maken ze zo gemakkelijk mogelijk en dankzij de topkwaliteit kunt u rekenen op een uitstekend duurzaam geheel.

Meer info op www.essente.eu

02 oktober 2012

Nieuw bij Artline wooncreatie

Sinds kort is de nagelnieuwe rolgordijnencollectie van Jab Anstoetz te koop bij Artline. Deze collectie bulkt van decoratieve doeken en prachtige montagemogelijkheden.


Vanaf 1 oktober is Artline het partnership "My Decorater" gestart met Somfy. Dit betekent concreet dat Artline vanaf heden bevoorrecht Somfy partner is voor het electrisch bedienen van al uw raamdecoratieproducten.

Meer info op www.somfy.be of in onze showroom waar U de laatste nieuwigheden op het vlak van automatisatie kunt bewonderen.

02 april 2012

Onze vernieuwde website


Na enkele jaren vonden we het hoog tijd om onze website in een nieuwe kleedje te stoppen.

We deden, net als voor onze vorige site, terug beroep op Markita Design Studio.

Mocht u ondanks alle informatie nog steeds niet vinden wat u zoekt, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

13 maart 2012

Rolgordijnen zonder naad


GB Prdcts heeft een volledig nieuwe collectie rolgordijnen.

Opmerkelijk is dat nu rolgordijnen mogelijk zijn met doeken ZONDER naad tot een breedte van 410cm en een hoogte van 260cm!!!

16 oktober 2010

Wij staan voor kwaliteit!


In de Torhoutsesteenweg word je als klant steeds uitstekend bediend. Service én kwaliteit komen er altijd op de eerste plaats. Je krijgt er dankzij de persoonlijke aanpak het correcte advies bij de producten of diensten die worden aangeboden.

Van biovoeding tot design lichtarmaturen, de zaakvoerders en hun medewerkers hebben dankzij hun jarenlange ervaring steeds een passend antwoord op je vragen of wensen.

Bezoek de handelaars van de Torhoutsesteenweg op kwaliteitsstraat.be en laat je verrassen door de vele kwaliteiten van één straat...


21 april 2009

Artline is exclusief verdeler van Mantoroll voor de regio Brugge!Mantoroll zijn exclusieve Italiaanse rolgordijnen en indelingssytemen met net dat ietsje meer dan het traditionele aanbod aan rolgordijnen en panels.


Artline wooncreatie is exclusief verdeler van Mantoroll voor de regio Brugge


Mantoroll zijn de meer traditioneel vormgegeven rolgordijnen die beschikbaar zijn in verschillende designs en uitvoeringen, terwijl Open Space een systeem is om uw kamers aangenaam en flexibel in te delen door een openschuifbare textielwand.

Panel Track tenslotte is een systeem van schuifgordijnen, die zorgen voor een strakke en moderne look.