Plisségordijnen kunnen in elk interieur gebruikt worden en dit door hun zeer rijk kleurenaanbod en enorme variëteit aan dessins en motieven. De belangrijkste troef van het plisségordijn is dat deze vorm van raamdecoratie uitermate geschikt is voor elk type raam: gewone verticale ramen, trapezeramen, boogramen, dakramen, verandadaken, erkers, lichtkoepels, enz...De verschillende gradaties in lichtdoorlatendheid van de stof bepalen in grote mate de schoonheid van dit gamma. U vindt er allerlei kwaliteiten in terug, die gaan van transparant over halftransparant naar ondoorzichtig tot verduisterend.

Bepaalde kwaliteiten zijn zelfs voorzien van een dun laagje aluminium waardoor deze niet alleen verduisterend zijn, maar tegelijk ook een zeer hoge isolatiewaarde hebben! Zowel in de zomer als in de winter: warmte wordt binnengehouden in de winter en buitengehouden in de zomer, waardoor de plisségordijnen als zonwering zeer interessant zijn voor verandadaken.

De vouwen van de plisséstof hebben een breedte van 20 mm.
De onder-en bovenrail van de plissé zijn leverbaar in diverse kleuren. Naast de gewone manuele bediening met koord is het ook mogelijk om de plissé elektrisch te bedienen met een schakelaar of met afstandsbediening. Of u kan ze zelfs aansluiten op uw domoticasysteem.

Plisségordijnen worden steeds op maat gemaakt en volledig naar wens van de klant.